Home
DE / EN

Nazad

PIA BH d.o.o. Sarajevo

PIA BH d.o.o. Sarajevo

4.7

95%

266 Recenzije

Trg međunarodnog prijateljstva 24

71000 Sarajevo


ŠKODA

Prodaja

Servis

Recenzije

5 zvjezdica

 

(225)

4 zvjezdice

 

(19)

3 zvjezdice

 

(10)

2 zvjezdice

 

(3)

1 zvjezdica

 

(9)

Zadovoljstvo

4.68

Briga o kupcima

4.81

Organizacija

4.77

Kompetencije

4.89

Zadovoljstvo vozilom

4.79

Više metrike

5
ŠKODA

it is challenge to have Skoda in Sarajevo

Ukupna ocjena partnera: Pristup, komunikacija, strucnost, elokventnost, jednostavnost, ljudskost Prijedlozi za poboljšanje: distanciranje od malicioznih osoba koje arogantno forsiraju iskljucivo vlastite interese

Andere Reparatur oder Beanstandungen, z.B. Elektronikprobleme

Nesib F.
12/3/2022
5
ŠKODA

Pristup i posvecenost

Ukupna ocjena partnera: Pristup i posvecenost

Software-Update/-Upgrade

§57a-Begutachtung (Pickerl)

Goran L.
12/3/2022
5
ŠKODA

Brz i efikasan servis

Servis sam dogovorio desetak dana unaprijed, znajući da je ovaj ovlašteni Škodin servis uvijek pun, i dobio sam ga u očekivanom terminu. Servis mjenjača, odnosno zamjena ulja mjenjača je odrađena, cijenu sam znao unaprijed, još sam na kraju dobio i popust na istu, i zadovoljan sam uslugom. Dobio sam i savjete i ponude za dodatne servise na osnovu onoga što se pronašlo dodatno za servisirati. Potpuno sam zadovoljan odrađenim poslom.

Rückrufaktion

Routinemäßige Inspektion - Wartungsarbeiten

DAMIR B.
12/2/2022
5
ŠKODA

Servis 15k

Ukupna ocjena partnera: Korektan odnos servisnog savjetnika prema vlasniku vozila i vozilu, izvrsen dodatni pregled vozila od servisnog osoblja na zahtjev vlasnika, zavrsetak radova u dogovorenom terminu. Prijedlozi za poboljšanje: Ponuditi vlasniku opciju za zamjensko vozilo ili usluge prevoza ukoliko servis neće biti završen u razumnom roku, gdje bi vlasnik mogao pričekati zavrsetak radova.

Rückrufaktion

Edin K.
12/2/2022
5
ŠKODA

test

Sonstige

Saudin A.
12/2/2022
5
ŠKODA

Sve pohvale za Vaše profesionalno i ljubazno osoblje.

Ukupna ocjena partnera: Ljubaznost i profesionalnost osoblja.

Hidajet Š.
11/29/2022
1
ŠKODA

Lakirnica PIA automobila

Prijedlozi za poboljšanje: Probajte kada Vam se vozilo ostavi na servis a gdje je steta veca od 20.000KM da barem ponudite zamjensko vozilo ili renta car Ukupna ocjena partnera: Nepostovanje dogovora od strane lakirnice i neimanje opcije zamjenskog auta

Reparatur an Karosserie und Lack

EKO-TRANS d.o.o. E.
11/28/2022
5
ŠKODA

Zadovoljni kupac

Ukupna ocjena partnera: Ljubaznost, prompntnost, profesionalnost

Fahrzeugkauf

Almir M.
11/20/2022
5
ŠKODA

Desetka 😄

Prijedlozi za poboljšanje: Ponovo naglašavam,bez premca ste,svaka vam čast,kapa do poda. P.S. Ponovo bi želi pohvaliti vašeg radnika, čovjek je izuzetno profesionalan,uslužan,ljubazan...... Ali ste rekli,bez imena. Ukupna ocjena partnera: Iskreno,sve vam je na mjestu,usluga,ljubaznost,profesionalnost,.....bez riječi.Inače sam iz Banjaluke,pa sam kod vas kupio auto,i nepravio sam odličan potez.Stvarno ste,i više nego,vrhunski odradili posao. P.S. Volio bi da posebno pohvalim vašeg radnika (iako su svi odlični),ali ste rekli da ne stavljamo imena....i još nešto,da se djeli Nobelova nagrada za ljubaznost i profesionalnosti,taj vaš radnik bi bio neprikosnoven.

Sonstige

Nenad Ć.
11/18/2022
1
ŠKODA

Servis Porsche Sarajevo

Ukupna ocjena partnera: Neprofesionalni dogovori i mjenjanje uslova u zadnji trenutak sto je veoma neprofesionalno i ne prilici Brendu kakav sam ja imao mislje je da ste. Prijedlozi za poboljšanje: Briga o kupcime je veoma neodgovarajuca

Sonstiger unvorhergesehener Aufenthalt (z.B. Unfall)

EKO-TRANS d.o.o. E.
11/15/2022
5
ŠKODA

Odličan

Ukupna ocjena partnera: Ljubaznost g-dina Mutevelica i njegova sposobnost i spremnost da me sasluša mada je bio opterećen klijentima. Prijedlozi za poboljšanje: Mislim da je cijena mog servisa previsoka!

Rückrufaktion

Ružica D.
11/15/2022
4
ŠKODA

Redovni Servis

Ukupna ocjena partnera: Veoma dobra pristupacnost servisnog savjetnika. Zadovoljstvo sa odabranim kanalom: Cekanje na termin 11 dana, i po dolasku na zakazani termin nam je saopsteno da je nas termin za 3 dana i da nam je inicijalno iskomuniciran pogresan datum! Prijedlozi za poboljšanje: Poboljsati sistem zakazivanja termina i informiranost o nadogradnji dodatne opreme.

Routinemäßige Inspektion - Wartungsarbeiten

FEĐA O.
11/11/2022