Home
DE / EN

Nazad

INTER AUTO

INTER AUTO

5.0

99%

144 Recenzije

Turalibegova bb

75000 Tuzla


Volkswagen

Servis

Audi

Prodaja

Servis

Das Weltauto

Rabljeno vozilo

Recenzije

5 zvjezdica

 

(140)

4 zvjezdice

 

(3)

3 zvjezdice

 

(0)

2 zvjezdice

 

(1)

1 zvjezdica

 

(0)

Zadovoljstvo

4.96

Briga o kupcima

5.00

Organizacija

4.96

Kompetencije

4.97

Zadovoljstvo vozilom

4.81

Više metrike

5
Audi

**Odličan servis i stručnost - Zamjena disk pločica i vodene pumpe**

Ukupna ocjena partnera : Nedavno sam posjetio Inter Auto Tuzla radi zamjene disk pločica i vodene pumpe na mom vozilu. Moram reći da sam izuzetno zadovoljan uslugom koju sam dobio. Osoblje je bilo vrlo ljubazno i profesionalno, a radovi su obavljeni brzo i efikasno. Kvalitet servisa je bio na najvišem nivou, a cijene su bile vrlo fer. Osim toga, dobio sam detaljna objašnjenja o obavljenim radovima i korisne savjete za buduće održavanje vozila. Inter Auto Tuzla je definitivno moj izbor za sve buduće popravke i preporučujem ih svima koji traže pouzdan i stručan auto servis. Hvala vam na sjajnoj usluzi!"

§57a-Begutachtung (Pickerl)

Zubehöreinbau

AJKA Z.
6/19/2024
5
Audi

Cista desetka

Ukupna ocjena partnera: Osoblje konplerno u Inter Autu na celu sa direktorom su ljubazni profesionalni tacni,ja cu u buduce nastaviti da svoje vozili seevisiram u Inrer Autu ijako sam iz Sarajeva.Nemam rijeci koliko su ljubazni profesionalni i strucni.

Auto liegengeblieben (nicht mehr fahrtüchtig)

NERMIN A.
6/19/2024
5
Audi

Zadovoljna sa uslugom.

Service

SABINA S.
6/19/2024
5
Audi

Pet

Service

JASMIN Č.
6/19/2024
5
Audi

Zadovoljan

Ukupna ocjena partnera: Zadovoljan

Service

Reparatur

ADIS H.
6/17/2024
5
Audi

Izuzetno zadovoljan sa autom i ovlastenim servisom

Ukupna ocjena partnera: Strucno osoblje, dali su odgovore na sva moja pitanja. Servis je zavrsen na vrijeme, po dogovoru. Docekalo me oprano i spremno vozilo.

Service

ELDAR P.
6/15/2024
5
Audi

10

Ukupna ocjena partnera: Ocjena se temelji na profesionalnom pristupu od strane operatera djelatnika Inter auta Slađana sa kojim vršim komunikaciju oko svih problema koji mi se pojave vezanih za vozilo koje je predmet ocjene, kao i drugih upita koje sam imao prema njemu.

Service

Kompanija E.
6/15/2024
5
Audi

Usluga na nivou,sve u dogovoreno vrijeme

Software-Update/-Upgrade

MURIS K.
6/14/2024
5
Audi

Najbolji servis

Rückrufaktion

MIRZA D.
6/14/2024
5
Audi

Čista desetka! 10/10

Ukupna ocjena partnera: Na temelju cjelokupne organizacije i usluge!

Service

BELMIN H.
6/13/2024
5
Audi

Susretljivost

Ukupna ocjena partnera: Ocjena se temelji prvenstveno na profesionalnom odnosu Vašeg uposlenika Sladjana Krstića prema klijentima, njegova ljubaznost, susretljivost i poslovnost je presudan za dolazak u Vaš servis.

Reparatur

NEDIM S.
6/11/2024
5
Audi

Kupovina ili Servis Auta 5+ „ INTER AUTO „

Ukupna ocjena partnera: Impresioniran sam efikasnošću i profesionalnošću tehničara. Radionica je opremljena najnovijom tehnologijom, a usluga je obavljena brzo i kvalitetno. Dodatno, redovno me informišu o stanju mog vozila i eventualnim potrebnim popravkama. Jedan od ključnih elemenata koji me je osvojio jeste transparentnost u komunikaciji. Bilo da se radi o cijeni vozila, uslugama servisa ili dodatnim troškovima, osoblje je uvek bilo otvoreno i iskreno. Nije bilo skrivenih troškova ili neprijatnih iznenađenja, što je dodatno povećalo moje povjerenju. Sve u svemu, moje iskustvo sa InterAuto auto salonom i servisom je bilo izvanredno. Od visokog nivoa profesionalizma, ljubaznosti i stručnosti osoblja, do kvaliteta usluge i široke ponude vozila, ovaj auto salon i servis su zaista na visokom nivou. Toplo preporučujem InterAuto svima koji traže pouzdano mesto za kupovinu i održavanje svog automobila.

Service

AJKA Z.
6/9/2024